Slim H.V.A.C. Home solution

INTELLIGENT BESTURINGSSYSTEEM: OPTIMAAL KLIMAATBEHEER
EN ONDERHOUD OP AFSTAND

Mglio’s intelligent besturings- en onderhoudsysteem is speciaal ontwikkeld voor het beheer van onze warmtepompen
maar bevat ook andere intelligente systeemfuncties zoals de verwarming, koeling, ventilatie, verlichting, gordijnen, home
cinema en zelfs de beveiligingscontrole. Via onze app kunt u op elk moment toegang krijgen tot uw warmtepomp en deze
in- /uitschakelen, de modus instellen, het sanitair water verwarmen of een andere handeling uitvoeren van waar u maar
wilt. Van zodra u zich online registreert en inlogt hebben onze servicemonteurs externe toegang tot uw warmtepomp mits
permissie en kunnen ze een parameterreset, systeemherstart of andere probleemoplossing aanbieden en dit zonder
noodzakelijk ter plekke te moeten komen.

TOTAAL SYSTEEM

One-stop-shop

Het M1glio Totaal Systeem is een slimme ecologische oplossing voor de verwarming en koeling van je woonruimtes, het warm water, de ventilatie, de verlichting en de verduistering van je kamers.

Alle onderdelen zijn perfect op elkaar afgestemd in functie van jouw behoeften en worden in één compacte box geleverd. Alles is voorzien zodat één installateur alle elementen kan plaatsen en aansluiten.

Daardoor kan M1glio zijn systemen aanbieden aan de meest competitieve prijzen op de markt. We illustreren dit met een prijsvergelijking tussen het 2 slaapkamersysteem van M1glio met eenzelfde oplossing op basis van afzonderlijke componenten van A-merken.

SMART CONTROL

Hoe werkt de app?

De M1glio smart control app werkt volgens het KNX protocol, de wereldwijd aanvaarde standaard voor domotica. Via de app kan je vanop afstand alle functies van het totaalsysteem aansturen. Van de temperatuur van het warme water tot de gewenste kamertemperatuur, de verlichting, de ventilatie en het openen en sluiten van de gordijnen op kamerniveau. 

Voordelen

  • Alle onderdelen van de warmtepomp zijn eenvoudig bestuurbaar via de handige M1glio-app. De app laat de onderhoudstechnieker bovendien toe om vanop afstand in te loggen, een diagnose te stellen en zelfs aanpassingen of herstellingen uit te voeren.
  • Het domoticapakket kan zowel de primaire als de secundaire HVAC-kring besturen en dat is een mondiale primeur.
  • Indien je opteert voor de combinatie van een M1glio warmtepomp met zonnepanelen en batterijopslag zorgt de app er voor dat de batterij pas ontladen wordt als het systeem stroom vraagt, zonder dat een slimme meter noodzakelijk is.
  • Kijk HIER alvast welke fantastische voordelen het M1GLIO concept u te bieden heeft.