Bedrijfsprofiel

Vele mensen geven vandaag hun woning een grondige renovatiebeurt. Vaak laten ze hierbij hun oude gas- of stookolieketel vervangen door een nieuw en zuinig model, zoals een condensatieketel. New Therm Service uit Diepenbeek reikt hier passende oplossingen aan en zorgt voor een deskundige installatie.

Johan Crommen: “Daarnaast pakken we grotere werken aan, zoals projecten in de sociale woningbouw. We zijn ook regelmatig in bedrijven aan de slag. Zo hebben we de fabriekshal van JAGA – onze Diepenbeekse buren – helemaal omgeschakeld van stookolie naar aardgas. Een installatie van in totaal vijf megawatt. Dat kan tellen.” HANSA is het huismerk van New Therm Service.

“We werken al vele jaren met de ketels van dit Duitse bedrijf,” zegt Dirk Crommen. Hansa is in Duitsland marktleider voor mazoutbranders. We geloven 100% in dit familiebedrijf: het levert topkwaliteit af. De gaswandketel van Hansa is uniek in zijn segment omdat het qua rendement tot de absolute top behoort. We durven dan ook vijf jaar omniumgarantie op Hansa geven. Uiteraard installeren we naast Hansa nog andere kwaliteitsmerken.”

Persoonlijk

Johan Crommen: “We zijn geen reus onder de installatiebedrijven. Dat biedt juist het voordeel dat we de klanten een persoonlijke service kunnen bieden. Mijn broer of ik gaan altijd zelf naar de klanten om in te schatten wat het probleem is of om de mogelijkheden te verkennen. We zijn beiden begonnen als technici; we weten dus waar we over praten en kennen de producten. Vergeleken met de hele kleine installateur – zeg maar de eenmanszaak – staan we bovendien, via onze groothandel Jodika, dichter bij de fabrikanten. We hebben een constructieve en vertrouwelijke band met hen. Dat versterkt onze service nog.”

New Therm Service wil u persoonlijk begeleiden in uw keuze van uw verwarming. Net zoals je een maatpak zou kiezen, die voor jouw uniek op maat wordt samengesteld, is dat met jouw keuze van je verwarmingsysteem in je woning, net hetzelfde. Alle gegevens, zowel persoonlijke voorkeuren alsook de verplichte wettelijke normen, worden in samenspraak met U in een vorm gegoten die resulteert in een verwarmingssysteem waar u jaren kan van genieten. Alles binnen uw budget en conform uw bouwstijl.

Bedrijfsprofiel

Werknemers

New Therm Service bvba heeft acht deskundige arbeiders in dienst. Daarnaast doet het bedrijf een beroep op diverse
onderaannemers. Er werken twee administratieve krachten.

Zaakvoerders

Johan en Dirk Crommen zijn sinds 30 jaar de zaakvoerders van (New ) Therm Ser- vice. De verwarmingsbranche is reeds
45 jaar onze drijfveer.

Jodika

een groothandel in verwarmingsinstallaties, is een zusterbedrijf van New Therm Service.