Sanitair

Waterontharding, geen overbodige luxe

De grote hoeveelheden kalk in “hard” leidingwater hebben heel wat negatieve financiële gevolgen. Kalkafzetting vermindert drastisch de levensduur van kranen, wasmachines, vaatwassers en koffiezetapparaten. Ook ketels, boilers en leidingen krijgen het zwaar te verduren. Kalk zorgt voor een kortere levensduur van uw toestellen maar ook voor rendementsverlies van uw installatie. Door te investeren in een waterverzachter bespaart u al snel méér dan €500 per jaar.

Voor het plaatsen van een waterontharder kan u bij ons terecht, zowel voor nieuwe als reeds werkende sanitaire installaties.

Regenwaterhergebruik

Door de installatie van enkele filters kunnen we regenwater vrijwel zo zuiver krijgen als leidingwater waardoor we het kunnen gebruiken voor verschillende toepassingen. Denk maar aan het doorspoelen van het toilet, het gebruik van een buitenkraan of het water voor de wasmachine. Door het hergebruik van regenwater bespaart u liters water op uw factuur, want regenwater is nu eenmaal gratis. Hiervoor zijn er verschillende systemen beschikbaar.

Plaatsing van uw installatie

Voor zowel nieuwbouw als renovatie van uw sanitair is New Therm Service goed uitgerust. Elk sanitair probleem wordt zo snel en efficiënt mogelijk opgelost. Wanneer u een installatie ter recuperatie van regenwater wil, mag u ook altijd aankloppen.

Plaatsing/onderhoud

New Therm Service garandeert voor elke plaatsing van uw sanitair een tijdige en perfecte uitvoering. U kunt terecht voor douches, verkrijgbaar in verschillende vormen. Maar ook voor uw andere badkamermeubels - zoals baden, lavabo’s, kraanwerk en toilet - bent u aan het juiste adres.

Leidingen

Deze sanitaire installaties kunnen zowel in nieuwbouw als bij renovaties uitgevoerd worden. Wij verzorgen uw sanitaire installatie tot in de puntjes: van het leggen van de leidingen tot de installatie van de sanitaire toestellen en de afwerking ervan.

Contact

Vragen, opmerkingen, onduidelijkheden of een prijsofferte? Neem contact op. Met alle ervaring en knowhow kan een gepast antwoord worden geboden.

Zelfplaatsing

Bent u handig, u kan bij ons de volledige installatie aankopen en zelf plaatsen. Hierbij verschaffen wij u advies en begeleiden u over het volledige traject. Shema’s, maatvoering,... worden allemaal aan u bezorgt.

 

Vraag uw offerte aan